Informace pro hráče ke kalendáři ABV akcí s ohledem na aktuální dění – COVID–19  (autor  , zveřejněno 30.03.2020)

Dne 12. 3. 2020 SR ČVS odhlasovala přerušení všech soutěží, což se i nadále týká našich ABV soutěží.
 
Celá řada velkých sportovních akcí byla zrušena či posunuta v čele s olympijskými hrami v Tokiu, které jsou odloženy o rok.
 
Další odklad turnaje, byť jen v řádu měsíců, se bohužel nevyhnul ani největší beachvolejbalové akci na území ČR, a to Ostrava Beach Open. Její náhradní termín bude pravděpodobně v září letošního roku.
 
Můžeme vás hráče ujistit, že situaci pečlivě monitorujeme a podle vývoje situace vás budeme na webu informovat o zahájení letní sezóny. Naším cílem je odehrát co nejvíce turnajů, samozřejmě v součinnosti s promotéry, kterých se jistě bude týkat posunutí některých termínů jejich turnajů oproti předchozí domluvě. Aktuální kalendář můžete zatím sledovat na tomto odkazu.
 
Pro letní národní tour připravujeme aktualizaci hracího řádu s úpravami, které budou mmj. reflektovat posunutí začátku sezóny.
 
Zachovejte nám v této nelehké situaci přízeň a sledujte i nadále web ČVS.
 
Za ÚBV a ABV
Ondřej Vlček 
 
Celý text od Ondry a jiné odkazy na další info naleznete zde.
 
 
Jistě jste také zaznamenali odklad letošních Olympijských her v Tokiu na příští rok. Stanovisko ČOV k odložení si můžete přečíst tady, a tady zase hezký rozhovor s dvojicí Sluková-Hermannová o tom, co na odložení říkají.